Wie zijn "4-You Consult” Accountants & Belastingconsulenten

4-You Consult is een accountantskantoor voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen, gevestigd in Torhout. Wij bieden boekhoudkundig, fiscaal, financieel en bedrijfseconomisch advies.

Een betrouwbare partner die u doeltreffend, efficiënt en professioneel van dienst is. Met ons bespreekt u uw doelstellingen en ideeën, wij denken met u mee en geven u adviezen op uw maat.

Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u doorverwijzen naar dé specialist die u nodig heeft. Het resultaat is dat u met al uw vraagstukken bij ons terecht kunt.

Resultaatgerichte begeleiding

Startende en snel groeiende bedrijven moeten goed worden gecoacht. Vaak houdt die coaching in: het afremmen van de impulsiviteit, het realistischer maken van te optimistische financiële plannen en het juist inschatten van kosten en opbrengsten, waarbij wij steeds rekening houden met de laatste evoluties op fiscaal vlak. Onze kennis en ervaring delen wij met u zodat uw project een succes wordt.

Vertrouwen

De samenwerking met onze klanten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dat realiseren we door een goede en intensieve communicatie met u.

De eerste stap? Elkaar leren kennen.
Maak vrijblijvend een afspraak met ons op ons kantoor te Torhout of bij u thuis.